Results 1 to 7 of 7

Thread: Not Seeing Photos

  1. #1

    Not Seeing Photos

    Photos have stopped displaying for me on the Forum. I just get a blank area where the photo should be. Anyone else having a problem?

  2. #2

    Re: Not Seeing Photos

    Working OK for me. Can you link me to a post that is doing it
    Thanks

    Quote Originally Posted by gunna View Post
    Photos have stopped displaying for me on the Forum. I just get a blank area where the photo should be. Anyone else having a problem?
    Last edited by Ausfish; 20-12-2021 at 11:31 AM.

  3. #3

    Re: Not Seeing Photos

    Link in PM or here Steve?

  4. #4

    Re: Not Seeing Photos

    Screenshot from page 6 of the winch discussion. But suddenly I see the photo on page 7. Might just be a hiccup. I might have to log off and on.

    Attachment 125133

  5. #5

    Re: Not Seeing Photos

    Quote Originally Posted by gunna View Post
    Screenshot from page 6 of the winch discussion. But suddenly I see the photo on page 7. Might just be a hiccup. I might have to log off and on.

    Attachment 125133
    I had a problem a few months ago, logged in and out of ausfish and nothing changed but when I logged out of Tapatalk it fixed it.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  6. #6

    Re: Not Seeing Photos

    Iím on an IPad. Havenít tried the Windows machine. But the problem continues. I donít see the video Disordely just put up in the Pushing the Boundaries thread. Itís just a blank box.

  7. #7

    Re: Not Seeing Photos

    No probs here using my iPad


    Sent from my iPad using Ausfish forums

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Join us